Projectmanagement leren kennen

Ik raad dit product aan, Goede prijs/kwaliteit, Ik heb het boek als één van de eerste mogen ontvangen.
Ik was natuurlijk heel erg nieuwsgierig, want ja op mijn eigen werk heb ik dagelijks met projectmanagers te maken.Tuurlijk heb ik een beeld met wat zij doen en het dagelijkse contact die zij met de back office en met onze afdeling finance hebben.  Maar door dit boek te lezen heb ik voor mezelf toch een beter beeld gekregen hoe je dingen anders en snel kan aanpakken. Kortom een zeer prettig boek om te lezen en dus een absolute aanrader!

Jeranimo Venray

Echt een aanrader. Leest makkelijk weg en direct praktisch toepasbaar

Ik raad dit product aan – leest lekker weg – Praktisch toepasbaar – Mooi vormgegeven
Dit boek legt op een eenvoudige en duidelijke manier uit wat projectmanagement is en hoe je het goed kunt toepassen. Waar veel bedrijven de uitleg te moeilijk maken of het niet goed kunnen overbrengen bied dit boek de uitkomst. Het leest lekker weg, geeft mooie inzichten en praktische tips die direct toepasbaar zijn in het dagelijks werk. Kortom echt een aanrader!

Mark198632 Eindhoven

Exact waar het om draait!

Ik raad dit product aan- Dit boek neemt je mee naar de wereld van projectmanagement, door het stellen van een aantal relatief eenvoudige kernvragen. Met het beantwoorden van de vragen, maak je de uitgangspunten en aanpak rondom het project inzichtelijk. Daarnaast biedt de benadering je handvatten om de betrokkenen mee te nemen in het project, met als doel om het proces, het resultaat en de acceptatie positief te beïnvloeden.

Dtsygevdbdc Elst (UT)

Simpel en doeltreffend

Ik raad dit product aan- Een eenvoudig te lezen boek wat mij als projectmanager enorm heeft geholpen om structuur te geven aan de grote hoeveelheid informatie rondom projecten en aandacht te geven op alle onderdelen. Deze structuur blijkt niet alleen voor mij prettig, maar doordat nu alle betrokkenen duidelijkheid krijgen op de gebieden waar zij specifiek naar zoeken, blijft iedereen gemakkelijker aan boord en verloopt de communicatie binnen projecten veel vlotter.

PMInge Waalwijk

Inspelen op de diverse behoeftes binnen een organisatie

Ik raad dit product aan – handig in gebruik – Praktisch – compact
Een praktisch boek dat de DISC-stijlen vertaalt naar het WWHW-model waardoor je als projectmanager alle betrokken partijen aan boord kunt krijgen en houden door in te spelen op de diverse behoeften die spelen binnen een organisatie.

LerenOntrafeld 's-Hertogenbosch

Eenvoudig, helder en toepasbaar

Ik raad dit product aan – handig in gebruik – Fraai design – Goede prijs/kwaliteit Het boek is erg prettig te lezen, maar nog veel belangrijker het is zeer toepasbaar. De uitleg is helder en duidelijk. De methode is eenvoudig te gebruiken in het dagelijks leven. Zelfs mijn vader (van 60, die nog nooit een management boek heeft aangeraakt) vindt het een aanrader.

ReviewBas Wijchen

Echt een aanrader! Ook als geschenk

Leuk en goed boek! Eenvoudig en goed omschreven hoe projectmanagement gemakkelijker en beter werkt. Vaak wordt vanuit organisaties te moeilijk gedacht en wordt alles in vage termen beschreven. Middels dit boek wordt het weer eenvoudig uitgelegd waardoor het direct toepasbaar is. Het boek heb ik gekocht, in een keer uitgelezen en ik pas het momenteel ook met erg veel plezier toe in mijn dagelijkse werkzaamheden. Ik vind het echt een aanrader en het is ook leuk om als geschenk weg te geven.

Thomas34 's-Hertogenbosch

Het Boek de 3WH methode

Eind 2016 heb ik mijn boek uitgebracht, een dankbare mijlpaal!

In de titel van het boek bevinden zich 4 hoofdvragen: Waarom, Wat, Hoe en met Wie (de WWHW methode). Deze vragen zijn afgeleid van het gedragsstijlen model DISC van Dr. William Moulton Marston. Daarmee heb ik de sociale psychologie en organisatiekunde samengebracht in een effectieve projectaanpak, gebaseerd op de mens en ons EQ. Een krachtige diepgang, maar de lezer wordt daarmee niet belast. In “Jip & Janneke taal” lezen zij hoe WWHW eenvoudig kan worden toegepast.

Na het boek is er een nieuwe wereld voor mij open gegaan. Inmiddels wordt mijn werk toegepast in het onderwijs, begeleid ik processen en projecten, geef ik advies, organiseer ik workshops en wordt ik gevraagd als gastspreker. De interactieve workshops zijn voor een zeer divers publiek: van leerlingen op het voortgezet onderwijs, MBO en HBO, tot zowel engineers in de uitvoering en bestuursleden in de top van het bedrijfsleven.

De 3 pijlers van het boek zijn:
1) Investeren in relaties
2) Effectief communiceren 
3) Anders schrijven

Bestel het boek voor € 19,95 (€ 23,90 incl Verzendkosten) 
op www.BOL.com

Voor meerdere exemplaren of staffel prijzen laat dan een bericht achter via het contactformulier.